Наразі у Вінниці тривають роботи по встановленні головної ялинки міста. Вже змонтована металева конструкція і на ній вже закріплені 300 ялинок. Сьогодні працівники облаштовують тут ілюмінацію, після чого вішатимуть новорічні прикраси, яких загалом буде дві з половиною тисяч.

На минулому тижні у Вінниці розпочали встановлювати головну новорічну красуню. Вона, традиційно, радуватиме вінничан та гостей міста у Центральному парку культури та відпочинку.

«Цьогоріч висота головної ялинки буде 28 метрів. Конструкція складається з 300 ялин. Після того як працівники завершать вішати ілюмінацію, вони почнуть прикріплюватимуть ялинкові прикраси. Загалом їх буде близько двох з половиною тисяч», – каже керівник КП «Вінницязеленбуд Ігор Любовський.

 На головній ялинці міста облаштовують ілюмінацію

Серед прикрас – фігурки у вигляді свічок, сніжинок, бурульок тощо. Також цьогоріч на нашій головній ялинці з’являться іграшки у вигляді смайликів, яких буде 8 штук.

 На головній ялинці міста облаштовують ілюмінацію

Головна ялинка Вінниці відкриється вже традиційно у День святого Миколая – 19 грудня. Цього вечора о 18-й годині на вінничан чекатиме офіційна церемонія відкриття святкувань в місті, новорічний феєрверк та концерт відомого українського гурту «Тартак» і Сашка Положинського.



Переглядів: 5029
Поширень: 0