На вулиці Київській внаслідок зіткнення двох іномарок постраждала жінка-водій «КІА» та пасажири «Рено». Серед травмованих – малолітня дівчинка.

Аварія сталась 12 грудня о 22.35 год.

33-річна вінничанка, керуючи автомобілем «KIA Cerato», на вулиці Київській допустила зіткнення з автомобілем «Рено 25», який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення "Kia" з "Renault" на Київській чотири людини опинилися в лікарні

У «Рено», крім водія, жителя одного з сіл Вінницького району, знаходилися троє пасажирів – члени його родини, серед яких 4-річна дочка. Усі вони каретою швидкої допомоги з різними тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні. Дитина з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставлена до нейрохірургічного відділення.

На лікарняному ліжку з політравмою опинилась і жінка-водій.

Внаслідок зіткнення "Kia" з "Renault" на Київській чотири людини опинилися в лікарні

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Наразі міліція встановлює причини аварії. Проводиться розслідування.



Переглядів: 4733
Поширень: 0