Ось і настала довгождана, улюблена пора всіх дітей на Землі, адже саме взимку трапляються незвичайні речі та дива. Ось-ось  до кожного в оселю завітає Новий рік зі своїми сюрпризами та подарунками. Кожна дитина чекає цього незвичайного свята, сподіваючись на здійснення всіх задуманих мрій та бажань.

Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної перетворився на казковий  Новорічний будинок, де відбуваються справжні  дива. Адже 16 грудня Палац радо відкрив свої двері маленьким школярам міста для перегляду та участі у новорічному святі «Як добро Новий рік врятувало…». Під час дійства малеча разом із Мерідою, Білосніжкою та місіс Кет докладають усіх зусиль аби розчаклувати Снігуроньку та врятувати Новий рік. На шляху на них чекають різні перешкоди, які приготувала невгамовна, але дуже одинока Кікімора, у якої, до речі, День народження. Кожна дитина не тільки потрапляє у казку, але й має можливість особисто взяти участь у чародійстві та казкових перетвореннях. Новорічні свята триватимуть до 30 грудня 2014 року, Палац запрошує всіх бажаючих потрапити до казки.

До 30 грудня у Палаці дітей та юнацтва триватимуть новорічні свята під назвою "Як добро Новий рік врятувало..."

Ну а для дітей середнього шкільного віку актори Палацу приготували новорічну ігродискотеку «Примхи модниці Зими». Тут діти можуть відчути себе справжніми зірками, заспівати разом із модницею Зимою та дизайнером Шпилькою, потанцювати під сучасні ритми з супер ді-джеями, зустрітися із незвичайною популярною зіркою зарубіжної естради. Ну і, звичайно, отримати новорічні привітання від Діда Мороза та Снігуроньки. Чекаємо всіх охочих досхочу поспівати, потанцювати і, говорячи підлітковим сленгом «відірватись» на повну!!!



Переглядів: 4511
Поширень: 0