Керівник вибухотехнічного відділу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласній міліції Вінниччини Валентин Мельник побував в Словаччині, де підвищив кваліфікацію та познайомився з принципами роботи іноземних колег.

Протягом місяця вибухотехніки з усієї України вдосконалювали свою майстерність на військовій базі навчального центру у місті Мартін.

Вибухотехнік із Вінниці навчався у словацьких колег

В рамках теоретично-практичних навчань, організованих Міністерством внутрішніх справ України, вітчизняні фахівці знайомились з технікою розмінування мінних полів, новітнім обладнанням, яке допомагає їх словацьким колегам, вчились визначати та збирати боєприпаси, які не вибухнули.

Вибухотехнік із Вінниці навчався у словацьких колег

В складі группи українських фахівців освоював сучасні принципи роботи в галузі розмінування і керівник вибухотехнічного відділу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Вінницькій області Валентин Мельник.

Вибухотехнік із Вінниці навчався у словацьких колег

За словами правоохоронця, такі навчання дають змогу підвищувати свій професійний рівень та бути готовим до швидкого та ефективного виконання своїх обов’язків.



Переглядів: 2742
Поширень: 0