Фонд Порошенка спільно із корпорацією Roshen організували новорічне свято для близько 100 дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції на сході України, у дитячому розважально-освітньому центрі Roshen у Вінниці.

Дітки мали змогу поспілкуватись із «живим» роботом-кондитером, який поділився секретами виробництва солодощів й запросив їх далі закріпити отримані знання у тематичних кімнатах.

У кожній такій кімнаті на юних відвідувачів очікували пізнавальні ігри, головоломки, загадки, квести. Дітки, які між собою до цього були не знайомі, допомагали одне одному вирішувати поставлені задачі й звичайно зі всім впорались.

На завершення подорожі «солодким світом» діти передивились у 4D-кінотеатрі мультик, який продемонстрував, що завжди добро перемагає зло й отримали солодкі подарунки.

Фонд Порошенка та корпорація Roshen влаштували новорічне свято для 100 дітей батьки яких є учасниками АТО

Відвідав свято й учень вінницької школи №18 Андрій Кулібаба-Бухов для якого ці новорічні свята будуть не такими, як завжди. Його батько для усіх українців назавжди залишиться Героєм, який боронив на сході кожного з нас та незалежність держави.

Продовжує очікувати свого захисника й родина Ігоря Присяжнюка. «Він прикордонник, його в перших числах червня забрали на Довжанський пункт пропуску й 6 серпня прийшли з воєнкомату й сказали, що він загинув. Тіла немає до цього часу», - розповіла Тетяна Карпова, бабуся єдиного 5-річного сина бійця. Хлопчику страшну звістку про загибель батька не розповідають й не вірять у загибель захисника та сподіваються, що він таки повернеться. «Я сподіваюсь, що є добрі люди і може його хтось підібрав й пролікував і він повернеться», - сподівається жінка.

Фонд Порошенка та корпорація Roshen влаштували новорічне свято для 100 дітей батьки яких є учасниками АТО

8-річному Нікіті Купрій найбільше у дитячому центрі сподобались ігри й фільми. Його ж мама розповіла, що син постійно слідкує за новинами й цікавиться подіями, які відбуваються в Україні. Родина військовослужбовця, який нещодавно повернувся до дому й був поранений, вірить, що в Україні усе буде добре. «Чоловік має намір повернутись боронити нашу державу й позитивно налаштований - ми віримо, що усе буде добре», - додала жінка.

Фонд Петра Порошенка заснований у 1998 році для допомоги дітям-сиротам, багатодітним родинам, малозабезпеченим людям похилого віку. Ідеологія Фонду - творити добро і здійснювати милосердя там, де можливо це зробити.

Фондом започаткована благодійна новорічна акція, завдяки якій десятки тисяч сиріт України щорічно отримують подарунки до новорічних свят.



Переглядів: 4866
Поширень: 0