У святкові вихідні в бібліотеках міста вінницьку малечу навчатимуть виготовляти різноманітні новорічні та різдвяні поробки. Так, 2 січня у бібліотеці-філії №2 хлопчики та дівчатка вчитимуться робити різдвяну зірку. 3 січня у філії №8 – всіх бажаючих запрошують на майстер-клас по виготовленню ангелів з фетру. А 4 січня новорічні гірлянди робитимуть у бібліотеці №12.

З 19 грудня до 14 січня у бібліотеках Вінниці працюватимуть майстерні Діда Мороза. Тут всі бажаючі дітлахи зможуть цікаво провести вільний час та навчитися виготовляти різноманітні новорічні та різдвяні сувеніри.

30 грудня у бібліотеці-філії №2 (вул. Маяковського, 122) дітей навчатимуть виготовляти новорічні листівки. 2 січня – різдвяну зірку, а 3 січня – всіх запрошують на майстер-клас з декорування шарфів. Майстер-клас з виготовлення витинанки «Янголятка» буде у цьому закладі 4 січня. У бібліотеці-філії №6 (просп. К.Маркса, 50) 30 грудня діти виготовлятимуть новорічні листівки. Ялинкові кульки з паперу тут робитимуть 2 січня, листівку з зимовими пейзажами – 3 січня і подарункову ялику-футляр – 4 січня.

На вихідні маленькі вінничани робитимуть ангелів та різдвяну зірку

Бібліотека-філія №8 (Червоноармійська, 39) запрошує всіх бажаючих 30 грудня на майстер-клас по виготовленню новорічного панно з використанням звичайних газет «Новорічна казка і завданнячок в’язка». 2 січня тут навчатимуть дітлахів робити CD-листівки до Нового Року. 3 січня – новорічні іграшки із фетру «Янголятка». І 4 січня – «Снігові кулі» з кольорових ниток.

Працюють майстерні Діда Мороза й у бібліотеці-філї №12 (Київська, 126). Так, 30 грудня тут буде майстер-клас з виготовлення ялинки та кульок з пінопласту. 3 січня юні вінничани робитимуть сніжинки у техніці орігамі, а 4 січня – новорічні гірлянди.



Переглядів: 4282
Поширень: 0