Новий інтерактивний проект «Battle City» – це змагання на Кубок Діда Мороза, в якому взяти участь може кожен бажаючий від 10 років. Для дитячої вікової категорії організатори підготували у якості призу сучасний телефон, для молоді – зручний планшет, дорослі отримають телевізор! Отже, на старт, Дід Мороз шукає найспритнішого!

Старт проекту буде дано 7 січня біля головної ялинки міста, але вже від сьогодні можна реєструватись на сайті playday.vmr.gov.ua для участі у веселих зимових стартах. В день закриття головної вінницької ялинки 17 січня Дід Мороз назве трьох найспритніших, наймоторніших та найактивніших у різних вікових категоріях, – вони і отримають телефон, планшет та телевізор.

Інтерактивний проект «Battle City» створено заради пропаганди здорового способу життя, адже у наш час Україні потрібні спритні, меткі та проворні сини і доньки. Веселі забави на свіжому повітрі загартовують тіло, а змагальний дух навчає перемагати у житті. Прийдіть та доведіть, що ви найкращі та отримайте приз з рук Вінницького Діда Мороза.

Змагання проводитимуться у трьох вікових категоріях: від 10 до 15 років, від 16 до 18 років та від 19 та старші. Діти матимуть змогу отримати телефон, молодь – планшет, а дорослі – телевізор. Доведіть, що ви проворні, спортивні та жваві! Реєструйтесь просто зараз: http://playday.vmr.gov.ua/Lists/BattleCityChallengeRegistration/NewForm.aspx?Source=%2F і з вами зв’яжуться впродовж доби та вкажуть день та час початку змагань.

Боротьба за Кубок Діда Мороза проходитиме у три етапи: 10 та 11 січня відбудеться чвертьфінал, 15-16 півфінал, а 17 січня нарешті визначать трьох фіналістів. Реєструйтесь, приходьте в зазначений час до головної ялинки міста, пройдіть веселу смугу перешкод та отримайте супер-приз!

Більше подробиць про проект «Battle City» можна буде почути у день Різдва – 7 січня – на головній ялинці міста. Стань щасливим переможцем новорічних спортивних розваг!



Переглядів: 7160
Поширень: 0