У Вінниці на сцені біля головної ялинки міста, що у Центральному парку, відбулася святкова програма «Новорічне рандеву». Вінничан та гостей міста розважали Дід Мороз та Снігуронька, виступали дитячі колективи. Всі бажаючі могли взяти участь у різноманітних конкурсах та отримати солодкі подарунки.

З початком 2015 року вінничани могли долучитися до «Новорічного рандеву». Організаторами розважальних заходів стали Teens-club «Універ» та Вінницька молодіжна рада під патронатом відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.

На сцені головної ялинки міста у ЦПКіВ ім. Горького для всіх бажаючих Дід Мороз та Снігуронька проводили конкурси, переможці яких отримували солодкі подарунки. Також на сцені виступали дитячі колективи та співали у новорічному караоке.

Сотні вінничан побували на «Новорічному рандеву»

«Наша мета – подарувати кожному святковий настрій. Усі, хто зупиняються хоча б на хвильку біля сцени, залишаюся з нами до завершення програми «Новорічне рандеву». Адже, ми підготували для наших гостей безліч цікавинок, конкурсів та розваг», – розповідає директор Teens-club «Універ» Віра Балєєва.



Переглядів: 3974
Поширень: 0