У Вінниці триває конкурс «Парад ялинок» у рамках проекту «Казковий ліс». До 11 січня вінничани можуть долучитися до голосування і обрати найкраще новорічне деревце серед тих лісових красунь, які «ростуть» у Резиденції Дідуся Мороза. Кожна з 9 лісових красунь представлена одним з підприємств міста, які вирішили долучитися до створення святкової новорічної атмосфери у Вінниці.

Проект «Казковий ліс» організувала Вінницька міська рада за сприяння сайту «Вінниця ОК». У цьому році конкурс «Парад ялинок», який проходить у його рамках, розпочався з 20 грудня. Голосування триватиме до 17-ї години 11 січня.

Вінничани мають можливість проголосувати за новорічні деревця, які найбільше сподобалася, на сайті «ВінницяОК» за посиланням http://vinnitsaok.com.ua/2014/12/31/194468 (відкривати за допомогою браузера Opera) Ялинки беруть участь у таких номінаціях: «Найяскравіша ялинка», «Корпоративна красуня», «Креативна ялинка», «Ялинка-2015». Нагородження переможців конкурсу відбудеться 14 січня під час закриття Резиденції Дідуся Мороза.

У конкурсі взяли участь 9 підприємств: Медичний центр «Офтальмологічна клініка професора Сергієнка», Торговельна марка «Україночка», Публічне акціонерне товариство «Вінницький олійножировий комбінат», ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна», Медичний центр «Альтмедіка», Підприємство «ТРІАЛ», Компанія «Небесна Криниця», «Львівська майстерня шоколаду».



Переглядів: 3569
Поширень: 0