Працівники батальйону патрульної служби затримали двох раніше судимих чоловіків та їхнього 30-річного спільника, які обікрали виробничу майстерню. Як з’ясувалось, аби «піти на справу», один із зловмисників викрав мікроавтобус у свого родича.

Під час несення служби працівники міліції звернули увагу на трьох чоловіків, які підозріло себе поводили біля автомобіля. Підійшовши ближче, міліціонери виявили у мікроавтобусі акумуляторні батареї, автомобільні шини та комп’ютерну техніку.

Побачивши правоохоронців, зловмисники намагалися втекти, але були затримані міліціонерами.

Затриманими виявились троє мешканців Вінниччини, віком 35, 30 та 28 років. Двоє зловмисників раніше вже відбували покарання у місцях позбавлення волі за крадіжку та хуліганство.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, у райвідділі з’ясувалось, що чоловіки, пошкодивши замки, обікрали одну з виробничих майстерень міста на загальну суму понад 83 тисячі гривень. Крім того, зловмисники пересувались на чужому автомобілі, який один з них викрав у свого родича.

Наразі всі троє затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) КК України та ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 3659
Поширень: 0