Працівники міліції затримали 29-річного жителя Запорізької області, який спеціалізувався на крадіжках цінних речей та грошей з домоволодінь вінничан.

Двоє невідомих чоловіків, віджавши пластикове вікно першого поверху, потрапили до будинку 37-річної вінничанки, звідки викрали гроші та золоті прикраси. В момент, коли злодії намагалися залишити помешкання, їх помітила сусідка та викликала міліцію. До приїзду правоохоронців, одному із зловмисників все ж таки вдалося утекти.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, затриманим виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Запорізької області. В даний час підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Особу спільника встановлено, проводяться оперативно-розшукові заходи щодо його затримання.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такий вид злочину передбачено покарання до 6 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 3418
Поширень: 0