Працівники патрульної служби міліції оперативно затримали трьох зловмисників, які на перехресті вулиць 1 Травня та Лесі Українки пограбували перехожого.

Молодики побили вінничанина, зняли з нього куртку та відібрали гаманець з невеликою сумою грошей. Напад стався близько пів на третю ночі. Потерпілий подзвонив на «102» за допомогою. Орієнтування з прикметами злочинців було відразу передано всім патрулям, які несли службу з охорони громадського порядку у м. Вінниці.

Грабіжникам не вдалося скористатися викраденим та втекти. На вулиці 1 Травня їх помітив екіпаж патрульного автомобіля в складі Вадима Цвика, Олега Притуляка та Ігоря Гайдайчука. Міліціонери затримали підозрюваних, які намагалися втекти дворами. Під час особистого огляду у зловмисників вилучили куртку, яку вони щойно зняли з потерпілого вінничанина та викрадений гаманець з грішми.

Затриманих доставили до міського відділу міліції. За фактом грабежу відповідно до ч.2 ст.186 КК України відкрито кримінальне провадження. За такий злочин передбачено покарання у вигляді ув’язнення до шести років. Триває слідство.



Переглядів: 4893
Поширень: 0