Співробітники карного розшуку міської міліції встановили та затримали двох неповнолітніх, які причетні до крадіжки особистих речей з автомобіля водія таксі.

До Вінницького міського відділу міліції звернувся 29-річний місцевий житель з повідомленням про крадіжку. Під час надання послуг з перевезення пасажирів, невідомі особи, скориставшись неуважністю водія таксі, викрали його барсетку з грішми в сумі 1000 гривень, яка знаходилась на задньому сидінні автомобіля.

За словами начальника міської міліції Юрія Куцого, під підозру потрапили неповнолітні хлопці віком 15 та 16 років. У скоєному вони зізнались.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається штрафом від п\'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.



Переглядів: 3400
Поширень: 0