З’ясування стосунків між товаришами по чарці вкотре завершилось трагедією. Побивши 52-річного чоловіка, чаркувальники залишили його в гаражі, де він помер від завданих тілесних ушкоджень.

Повідомлення про смерть вінничанина надійшло по телефону «102». Чоловік, який телефонував, повідомив правоохоронців, що у його гаражі знаходиться труп. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції.

За словами начальника міської міліції Юрія Куцого, працівники міліції встановили, що напередодні у гаражному приміщенні розпивали спиртне дев’ятеро чоловіків. В ході застілля між трьома учасниками виник конфлікт, який переріс в бійку. Двоє чоловіків віком 33 та 38 років жорстоко побили старшого товариша, після чого разом з власником гаража розійшлись по домівках, залишивши чоловіка самого майже на добу. Від численних побоїв потерпілий помер.

Невдовзі працівники міліції затримали одного з підозрюваних та вживають оперативно-розшукових заходів для встановлення місцезнаходження та затримання іншого зловмисника.

Наразі 38-річний зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 4652
Поширень: 0