Оперативники міської міліції затримали чоловіка, який підібравши ключі, потрапив в середину одного з вінницьких ательє. Прихопивши з собою дві дублянки та шкатулку з приладдям, зловмисник вже збирався йти, але на виході зустрівся з працівницею закладу.

До Вінницького міського відділу міліції звернулась 34-річна вінничанка з заявою про пограбування. Жінка розповіла, що прийшовши вранці на роботу, вона в дверях зустрілась з невідомим чоловіком, який тримав в руках дублянки. Побачивши її, зловмисник з викраденими речами втік.

Працівники міліції, які негайно виїхали на місце пригоди, затримали підозрюваного «гарячим слідом». Ним виявився 31-річний мешканець Вінниці, який раніше вже відбував покарання у місцях позбавлення волі. У зловмисника правоохоронці вилучили викрадене.

Наразі підозрюваного затримано в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст.186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до інших аналогічних злочинів.



Переглядів: 3755
Поширень: 0