Працівники міської міліції затримали 30-річного місцевого жителя, який заробляв собі на прожиття викрадаючи двоколісні транспортні засоби залишені їх власниками без нагляду.

До міського відділу міліції звернулась 29-річна жінка з повідомленням про крадіжку велосипеда у її неповнолітнього сина. Хлопчик перебуваючи в одному з Інтернет клубів міста, залишив свій велосипед на дворі без нагляду. Коли ж мав повертатися додому, його двоколісного транспортного засобу вже не було на місці.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники міліції затримали зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який нещодавно вже притягувався до кримінальної відповідальності та причетний до десятка крадіжок інших велосипедів. Вкрадені транспортні засоби чоловік перепродував за низькою ціною.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Міліція радить громадянам, у випадку крадіжки велосипеда не зволікати, а терміново телефонувати до міліції за номером «102». За «гарячими слідами» можна скоріше знайти зловмисника та повернути втрачене майно.



Переглядів: 2634
Поширень: 0