У 2015 році у Вінниці планується капітальний ремонт чотирьох перехресть, що дозволить підвищити безпеку руху як для автомобілістів, так і для пішоходів . На перетині вулиць Маяковського та Северина Наливайка з’являться нові зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи. Піднімуть острівці безпеки та додатково освітлять перехрестя вулиць Пирогова і Гоголя. На перетині Сабарівського шосе та проїзду до мікрорайону «Академічний» розширять проїзжу частину дороги. А кишені на тролейбусних зупинках з’являться на перехресті вулиці Чехова і Немирівського шосе.

У Вінниці продовжується капітальний ремонт та розширення перехресть. Оскільки у місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, ця робота необхідна для того, щоб збільшити пропускну здатність доріг та зробити складні ділянки більш безпечними та зручними для усіх учасників дорожнього руху. У минулому році було зроблено капітальний ремонт чотирьох перехресть, а саме, перетин вулиць Червоних Партизан – Свердлова, Московська – Тимощука – 8 Березня, Фрунзе – Ленінградська, та капремонт проїжджої частини з розширенням вулиці Козицького.

«У цьому році за умов відповідного фінансування планується капітально відремонтувати чотири перехрестя. На три з них вже виготовлено проектно-кошторисну документацію. Роботи розпочнуться як тільки будуть сприятливі погодні умови», – каже начальник відділу технічного нагляду департаменту комунального господарства Святослав Штомпка.

Так, у цьому році планується капітальний ремонт ділянки перехрестя вулиць Маяковського та Северина Наливайка. Тут облаштують острівці безпеки з влаштуванням зупинок громадського транспорту та зовнішнього освітлення. Біля зупинок планують зробити пішохідні переходи. Передбачено тут встановити й додаткові дорожні знаки. Загальна площа капітального ремонту – 3400 м2

У цьому році буде капітально відремонтовано й ділянку перехрестя вулиці Сабарівське шосе – проїзд до мікрорайону «Академічний». Тут на півтора метри розширять проїзну частину з боку мікрорайону «Академічний». Довжина ділянки, яку ремонтуватимуть – 35 метрів.

Заплановано капітально відремонтувати у 2015 році й перехрестя вулиць Пирогова – Гоголя. Тут піднімуть острівці безпеки на висоту 15 сантиметрів над дорогою, а на пішохідних переходах, що ведуть через них, облаштують пандуси. Крім того, перехрестя буде оснащене додатковим освітленням. Також у цьому році передбачено капітальний ремонт перехрестя вулиці Чехова – Немирівське шосе з влаштуванням кишень на тролейбусних зупинках.



Переглядів: 4371
Поширень: 0