2 березня о 18-00 у театрі ім. Садовського відбудеться благодійний захід на підтримку дітей-сиріт та дітей, що постраждали внаслідок воєнних дій.

В програмі заходу: презентація збірки віршів для учасників АТО, виставка-продаж «Обереги України», майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок, фотовиставка «Моє омріяне майбутнє», презентація соціальних проектів.

Спеціальний гість вечора - народна артистка України, Герой України, золотий голос України Ніна Матвієнко.

Вінничан запрошують відвідати благодійний захід на підтримку дітей-сиріт та дітей, що постраждали внаслідок воєнних дій

Мета проекту «Колискова для майбутнього»: Об’єднати людей з різних регіонів України , представників різних національностей та соціальних груп, включаючи людей із зон конфлікту, навколо теми, котра не стосується політичних, військових чи економічних питань, а теми, котра буде вічно актуальною для всього людського роду – народження і виховання дітей, їх здоров’я, щастя, захист їх прав заради мирного майбутнього.

В рамках проекту буде записано 2 музичні альбоми, перший ми вже маємо завдяки Одеській філії фонду. Ці альбоми не тільки будуть розповсюджені серед цільової аудиторії ( дітей-сиріт, дітей з інтернат них закладів) через відповідні заклади та представників громад, але також будуть проведені благодійні заходи у кожному з міст: Вінниця, Київ, Одеса, Сєверодонецьк, Дніпропетровськ.

Квитки продаються у касі театру, ціна 50 -100 грн.



Переглядів: 3596
Поширень: 0