«За гарячими» слідами екіпаж патрульної служби міліції затримав двох чоловіків, які у центральному парку ім. Горького хокейною клюшкою побили 21-річного молодика та відібрали у нього мобільний телефон.

До екіпажу працівників патрульної служби міліції надійшла інформація про те, що близько дев’ятої години вечора у парку ім. Горького двоє невідомих чоловіків напали на 21-річного вінничанина та, побивши його дерев’яною хокейною клюшкою, відібрали мобільний.

За лічені хвилини міліцейський екіпаж прибув на місце скоєння злочину. Дізнавшись у потерпілого прикмети нападників, міліціонери поспішили на їх пошуки, а постраждалому викликали швидку допомогу. За кілька хвилин підозрювані були затримані.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, затриманими виявилися 26-річний житель одного з сіл Вінницького району та 37-річний житель обласного центру. Мобільний телефон потерпілого був виявлений під час огляду у кишені одного з нападників. Зараз підозрювані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники міліції перевіряють їх причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Переглядів: 3462
Поширень: 0