5 березня на території Вінницького транспортного коледжу було проведено тактико-спеціальні навчання з особовим складом гарнізону м.Вінниці. За легендою, внаслідок необережного поводження з вогнем виникла пожежа у повітряному переході навчального корпусу. Через пізнє виявлення повідомлення (про пожежу в ОКЦ ГУ ДСНС України у Вінницькій області надійшло через 10 хвилин) пожежа набула значних розмірів.

По прибуттю до місця виклику перших підрозділів служби «101» розвідкою було встановлено, що з вікон другого поверху повітряного переходу виходить дим, пожежа поширюється на навчальний корпус та гуртожиток. Керівник гасіння пожежі підтвердив підвищений номер виклику.

У Вінниці МНСники рятували студентів транспортного коледжу від "пожежі"

Ланка газодимозахисної служби по сходовій клітині вивела «постраждалого» з осередку пожежі. За допомогою другої ланки газодимозахисної служби по висувній драбині було евакуйовано ще кількох учнів.

У Вінниці МНСники рятували студентів транспортного коледжу від "пожежі"

За словами керівника навчань, начальника ОКЦ ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслана Новака, навчання пройшли на високому рівні, а дії підрозділів служби «101» отримали оцінку добре.



Переглядів: 4861
Поширень: 0