Ярмарок винаходів та технічної творчості «Він.ТЕХНО.Парк» відбудеться у Вінниці 14 – 15 березня. До нашого міста зїдуться 80 незалежних винахідників, які презентуватимуть свої досягнення. Своїми розробками похваляться і вінницькі інженери, які розробили унікальні безпілотники та квадрокоптери, що можуть бути незамінними помічниками для бійців АТО.

Ярмарок «Він.ТЕХНО.Парк» проходитиме у приміщенні Експоцентру Вінницької торгово-промислової палати. Сюди з усієї області з\'їдуться вихованці шкіл і гуртків дитячої та юнацької технічної творчості, станції юних техніків.

Також під час Ярмарку відбуватимуться змагання між мініатюрними роботами, майстер-класи з виготовлення простих приладів, презентація проектів «Енергобезпека родини» та «Розумний будинок. Опалення». Учасники виставки можуть послухати лекцію про правила оформлення патенту на винаходи, а також буде можливість спробувати себе у якості пілота на авіа-симуляторі ЯК-9.

До участі у Ярмарку запрошуються винахідників Вінниччини, які хочуть популяризувати культуру науково-технічної творчість серед молоді та юнацтва.

Детальні умови участі та реєстрації можна дізнатися за адресою: вулиця Соборна, 72 офіс 109.



Переглядів: 3603
Поширень: 0