13 березня у відповідності до ч.21 ст.48 Кодексу цивільного захисту та вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 13.11.2013р. №828 «Про затвердження Порядку атестації аварійно-рятувальних служб і рятувальників» на базі Головного управління ДСНС України у Вінницькій області відбулося виїзне засідання Міжвідомчої комісії з атестації аварійно-рятувальних служб на чолі з Першим заступником Голови ДСНС України Анатолієм Бойком. У роботі зазначеної комісії узяли участь представники ряду міністерств та відомств України.

Вінницькі рятувальники пройшли державну атестацію

На засіданні комісії було проведено атестацію Державної аварійно-рятувальної служби першого та другого державних пожежно-рятувальних загонів, аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС України у Вінницькій області, а також підрозділів Державної аварійно-рятувальної служби Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та комунальних аварійно-рятувальних служб.

Вінницькі рятувальники пройшли державну атестацію

Зазначена атестація аварійно-рятувальних служб та рятувальників проведена з метою планової перевірки їх здатності до дій за призначенням – проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, гасіння пожеж, знешкодження вибухонебезпечних предметів тощо.



Переглядів: 3480
Поширень: 0