гральний зал, замаскований під комп’ютерний клуб

Гральна справа приносила досить великі прибутки власникам цього бізнесу, щоб ті легко від нього відмовилися.

Оскільки навіть жорстка конспірація гральних автоматів за зачиненими дверима та під прикриттям легальних видів бізнесу не допомогла уникнути покарання, ділки від азарту перейшли на освоєння комп’ютерних технологій. Втім, і такий спосіб приховати гральний бізнес не став ефективним: податківці швидко викрили його.

В мікрорайоні Тяжилів у Вінниці співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом товарів головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Вінниці викрили комп’ютерний клуб, у якому фактично надавалися послуги з грального бізнесу. Бажаючі пограти в комп’ютерні азартні ігри сплачували адміністратору певну суму, на яку готові були пограти. Через Інтернет на головний сервер адміністратор подавала запит, у відповідь отримувала код. Цей код після введення в комп’ютер і дозволяв відвідувачу починати гру, що тривала пропорційно до внесеної ставки. Хочеш грати далі – доплачуй. Виграші невеликі – приміром, з 90 гривень дехто вигравав трохи більше 10 грн. Залишали у клубі, за словами адміністратора, 22-річної дівчини, значно більше, іноді й по 300 гривень.

Усе комп’ютерне обладнання, що працювало в клубі, на суму понад 300 тисяч гривень, податківці вилучили. Зараз вживаються заходи по встановленню власника грального закладу.

Ольга Шишківська, прес-офіцер управління
податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 4112
Поширень: 0