Сьогодні близько 4 години 40 хвилин у м. Вінниці четверо невідомих осіб в масках здійснили розбійний напад на ювелірну майстерню по вулиці Талалихіна. Один з приватних охоронників, які знаходилися всередині приміщення, встиг натиснути тривожну кнопку охорони. Він отримав вогнепальне поранення ноги. Нападники втекли, не взявши жодних матеріальних цінностей.

Працівники державної служби охорони прибули на спрацювання сигналізації вчасно. Однак, зловмисники встигли втекти. Потерпілого доставили в лікарню з вогнепальним пораненням ноги з пристрою для відстрілу гумових куль.

За фактом розбійного нападу, скоєного із проникненням в приміщення, відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 3 ст.187 КК України . Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Міліція вживає активних заходів по встановленню та затриманню зловмисників. Звертаємося до громадян, які володіють інформацією, яка допоможе слідству, телефонувати на цілодобові номери 59-33-22, 59-33-23 або 102.

Нагадаємо, 2 березня у Вінниці по вулиці Київській скоєно озброєний напад на ювелірний магазин "Діадема". Тоді грабіжникам теж не вдалось заволодіти цінностями, вони лиш відібрали зброю в приватного охоронця та зникли з місця злочину.



Переглядів: 4538
Поширень: 0