26 березня у Вінниці стартував чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту у закритих приміщеннях серед юнаків та фінальний етап для збірних команд серед дорослих. Змагання проходять у навчально-спортивному комплексі Головного управління ДСНС. Для визначення найсильнішого до Вінниці з’їхалися спортсмени практично з усіх областей України та м. Київ, а також представники навчальних закладів системи ДСНС України.

У урочистому відкритті змагань взяли участь перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко та віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов, які побажали спортсменам перемоги, нових досягнень та удосконалення професійної майстерності.

У Вінниці стартував чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

Родзинкою першого дня став показовий виступ на етапі «Підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху» команди дівчат. Це був дебют слабкої статі на такому рівні у Всеукраїнських змаганнях.

У Вінниці стартував чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

Загалом протягом першого дня чемпіонату визначалися кращі спортсмени серед юнаків з підйому по штурмовій драбині та серед дорослих у «стометрівці». Підбиття підсумків та нагородження переможців відбудеться по завершенню змагань 27 березня.



Переглядів: 3539
Поширень: 0