30 березня на виїзді з м. Вінниці працівники міліції зупинили мікроавтобус, у салоні якого виявили ковпаки до коліс автомобілів, акумулятори та слюсарні інструменти. Водій та двоє його пасажирів зізналися, що ці речі вони викрали з машин, залишених вночі власниками в дворах багатоповерхівок.

Останнім часом до міліції почали частіше звертатися вінничани з заявами про крадіжки з машин. Невідомі особи викрадали усе, що можна швидко зняти з автомобіля.

Вночі екіпаж працівників патрульної служби міліції побачив підозрілих чоловіків, які поспіхом щось завантажили у мікроавтобус та поїхали у напрямку виїзду з обласного центру. Про це патрульні повідомили черговий екіпаж ДАІ.

Як розповів заступник начальника УМВС Олександр Глянько, під час зупинки вказаного мікроавтобусу у салоні міліціонери виявили понад три десятки ковпаків до коліс автомобілів, акумулятори та слюсарні інструменти. Водій та двоє його пасажирів зізнались, що ці речі вони викрали. Затриманими виявилися 22, 24 та 32-річні вінничани. Один з них раніше відбував покарання за аналогічні злочини. У ніч затримання зловмисники обікрали 7 машин.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини трійці злодіїв загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.
За три місяці поточного року працівники міліції затримали 6 злочинних груп, які спеціалізувалися на крадіжках з машин.



Переглядів: 2996
Поширень: 0