З сьомої години ранку працівники комунальних підприємств очищають місто від снігу. І хоча на вулиці плюсова температура, щоб не утворювалась каша і сніг швидше танув, а відтак вінничанам було легше пересуватись вулицями, дороги та тротуари міста посипаються протиожеледними матеріалами. На прибудинкових територіях працює майже 800 двірників і спецтехніка.

Розуміючи, що весною може погіршитися погода, працівники комунальних підприємств не переобладнували всю техніку на літнє прибирання, щоб при потребі оперативно реагувати на обставини. І техніка таки знадобилась – квітень здивував вінничан рясним снігом.

Враховуючи те, що на вулиці плюсова температура, але в цей час йде сніг, найоптимальнішим варіантом утримання доріг в належному стані є посипання їх протиожеледними матеріалами. Як зазначив начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою В’ячеслав Хілінський, зранку на вулиці міста виїхало два автомобілі, які виконують ці функції. Після припинення снігу працівники комунальних підприємств плануватимуть свої подальші дії відповідно до температурних показників і прогнозів синоптиків. Тротуари Вінниці з самого ранку прибирають від снігу шість малогабаритних тракторів.

Наводять лад працівники комунальних підприємств і на прибудинкових територіях. З 7-ї ранку у дворах прибирає майже 800 двірників, їм у підмогу вийшло 6 одиниць малогабаритної техніки, яка зчищає снігову кашу.



Переглядів: 3362
Поширень: 0