Вінничани продовжують «вирішувати питання з міліцією». У Могилів-Подільському та Козятинському районах області пройдисвіти заробили на довірливих мешканцях 37 тисяч гривень.

Жертвою шахраїв став 66-річний мешканець Козятинського району. 8 квітня чоловік отримав від невідомого звістку про затримання сина міліціонерами та переказав шахраю 10 000 гривень за його звільнення.

У Могилів-Подільському районі аферистам вдалось розжитися на 27 000 гривень. Зловмисники по телефону розповіли 54-річній городянці, що її син потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Аби уникнути покарання необхідно заплатити правоохоронцям та потерпілим.

Жінка передала зловмисникам 13 000 гривень кур’єром, а 14 000 перерахувала на три вказані рахунки.
Потерпілі звернулись до міліції коли дізнались, що з рідними все гаразд.

За даними фактами слідчими відділами міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 КК України (Шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Правоохоронці Вінниччини вкотре звертаються до громадян бути обачними та не довіряти подібним дзвінкам. Перевірте, чи дійсно Ваша рідна людина знаходиться у міліції. Ні в якому разі не перераховуйте кошти та не вірте аферистам.



Переглядів: 3336
Поширень: 0