У Вінниці триває облаштування сучасного спортивного майданчика у дворі по вулиці Фрунзе, 65, 71. Наразі тут вже завершуються роботи по влаштуванню обладнання. І вже з початку травня вінничани зможуть займатися тут на тренажерах та турніках для street workout. А у дворі по вул.Стеценка, 44 тривають роботи по встановленню мультикомплексу. Обидва об’єкти облаштовують за сприяння депутата міської ради Петра Бабія.

Вже більше десяти років у Вінниці практикується встановлення невеликих дитячих та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях. З того часу таких майданчиків у місті з’явилось більше двох сотень. У минулому році у дворах висоток облаштовано вісім нових ігрових майданчиків, на цей рік заплановано встановити десять. Наразі це плани, їх остаточна кількість залежатиме від активності мешканців щодо дольової участі у їх будівництві та від стабільності цін на обладнання дитячих майданчиків.

«На початку квітня у Вінниці розпочалися роботи по встановленню спортивного майданчика по вулиці Фрунзе, 65, 71. На даний час завершуються роботи по влаштуванню обладнання. Майданчик матиме дві зони. У одній з них буде чотири тренажери, в іншій – комплекс для street workout. Майданчик буде огороджений, матиме лавки та зовнішнє освітлення», – каже директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик. За сприятливої погоди майданчик по вулиці Фрунзе, 65, 71 буде завершений до кінця квітня.

Також тривають роботи по влаштуванню мультикомплексу по вул. Стеценка, 44. Такі майданчики користуються значною популярністю, так як поєднують у собі дитячий ігровий та спортивно-тренажерний майданчики. Вони встановлюються у місті вже четвертий рік поспіль. Наразі в місті їх вже 23.



Переглядів: 4049
Поширень: 0