Шановні вінничани та гості нашого краю!

Пріоритетним завданням влади та правоохоронних органів є забезпечення безпеки громадян. У зв’язку з cитуацією в країні, можливостями терористичних загроз, правоохоронці Вінниччини посилюють заходи безпеки у регіоні. Під час травневих свят нестимуть службу у посиленому режимі. Збільшено кількість патрульних нарядів міліції. Проводяться перевірки транспорту та громадян з метою недопущення перевезення зброї, вибухівки чи інших небезпечних предметів.

Звертаємось до всіх мешканців та гостей Вінниччини з проханням утриматися від участі у несанкціонованих масових заходах суспільно-політичного характеру та не піддаватися на провокації.

Просимо Вас бути особливо пильними у дні травневих свят. У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, предметів, залишених без нагляду на тривалий час, а також осіб з підозрілою поведінкою та осіб, які вчиняють протиправні дії або підбурюють до них, прохання одразу телефонувати за номерами 67-15-67 (чергова частина прокуратури області), 102, 59-33-22, 59-33-23, 59-42-00 (цілодобові телефони міліції), 53-13-09 (гаряча лінія УСБУ).

Прокурор
Вінницької області В’ячеслав Соколовий

Начальник УМВС України
у Вінницькій області Ігор Моренець

Начальник УСБ України
у Вінницькій області Сергій Ратієв



Переглядів: 2533
Поширень: 0