18 травня в місті Вінниці на перехресті вулиць Київська-Гонти між водіями двох іномарок виник конфлікт. З’ясовуючи стосунки, водій «Хонди» з пістолета вистрілив у водія «Mitsubishi» та втік з місця пригоди. Протягом кількох годин особа правопорушника була встановлена.

За словами першого заступника начальника Вінницького міського відділу міліції Максима Бистрицького, інцидент стався на перехресті близько одинадцятої години ранку. За попередньою інформацією, один водій підрізав іншого. Під час з’ясування стосунків чоловіки не знайшли спільної мови. Один з них кілька разів вистрілив у іншого, після чого втік з місця пригоди.

Потерпілий 31-річний водій «Mitsubishi» з непроникаючими пораненням госпіталізований у лікарню.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення.

Особу водія-втікача міліціонери встановили за номером автівки, який вказали свідки інциденту. Ним виявився 27-річний вінничанин. Попередньо встановлено, що чоловік стріляв зі своєї зареєстрованої травматичної зброї.

Ввечері підозрюваний звернувся до лікарні за медичною допомогою та написав заяву до міліції про нанесення йому тілесних ушкоджень учасником дорожнього інциденту. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Усі причини та обставини інциденту з’ясовує слідство.



Переглядів: 3742
Поширень: 0