Вчора вночі працівники патрульної служби затримали 33-річного жителя міста Кривий Ріг, який здійснив кілька пострілів біля кафе у вінничанина. Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

22 травня близько третьої години ночі до міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з місцевих кафе невідомий тричі вистрілив у бік 28-річного вінничанина, дві кулі попали в хлопця. Потерпілому була надана медична допомога без госпіталізації.

За прикметами працівники патрульної служби міліції швидко затримали правопорушника. За словами т.в.о. начальника Вінницького міськвідділу міліції Кирила Доценка, ним виявився мешканець міста Кривий Ріг. Зясувалося, що чоловік перебував у розшуку за підозрою у грабежі та крадіжках.

Зі слів свідків, конфлікт між чоловіками виник під час їх перебування у кафе. Стосунки вирішили з’ясувати на вулиці.

У зловмисника міліціонери вилучили револьвер «Флобера» «ZORAKI R-1» та 8 набоїв до нього. Зброя направлена на експертизу.

Слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, 18 травня в місті Вінниці на перехресті вулиць Київська-Гонти між водіями двох іномарок виник конфлікт. З’ясовуючи стосунки, водій «Хонди» з пістолета вистрілив у водія «Mitsubishi» та втік з місця пригоди. Протягом кількох годин особа правопорушника була встановлена.



Переглядів: 4426
Поширень: 0