Кожен, хто має креативну ідею для стартап-проекту та хоче втілити її у життя, може втілити свою мрію за допомогою акції «Ідея Х» від Nescafe 3в1». Учасники розміщують на сайті проекту свої цікаві ідеї у одній із трьох категорій: соціальній, творчій та бізнесовій. Далі за допомогою відкритого онлайн-голосування обирається 3 переможця, які отримають по 100 тис. грн. на реалізацію стартапу. Крім того, один із 9 фіналістів за голосуванням спільноти на сайті зможе отримати додаткові 50 тис грн.

Вінничанин Олег Крупський подав свій стартап-проект по розвитку велоспорту у Вінниці на участь у конкурсі. У разі перемоги він планує створити юридичну велоспільноту, зняти соціальні відеоролики по тематиці дотримання правил дорожнього руху, розробити брошури для учнів та студентів стосовно культури поведінки на велосипеді та дотримання ПДР, провести по одній зустрічі в кожній школі міста, популяризуючи велосипед як міський транспорт.

Допоможемо вінницькому велоактивісту виграти 100 тис грн у конкурсі стартап-проектів

Для того, аби допомогти велоактивісту і Вінниці здобути перемогу у конкурсі, необхідно авторизуватися на сайті ««Ідея Х» від Nescafe 3в1» за допомогою однієї із соціальних мереж «Вконтакте» або «Facebook», перейти то категорії «соціальні», знайти проект «Розвиток вело культури в м. Вінниця»  та проголосувати за ідею Олега Крупського.



Переглядів: 3734
Поширень: 0