Влітку кількість відвідувачів муніципальної лазні значно зменшується і у зв’язку з цим графік її роботи змінюється. Тож, у наступні три місяці заклад працюватиме в п’ятницю, суботу та неділю. Перед початком осені лазня знову відновить п’ятиденний режим роботи.

Близько двох років тому у Вінниці на Старому місті почала діяти нова сучасна комунальна лазня, оснащена всім необхідним. Тут є два зали: чоловічий та жіночий, душові, масажний кабінет. Важливо, що лазня повністю пристосована для людей з обмеженими фізичними можливостями, адже вхід облаштований пандусом, є спеціальна душова кабіна та кімната особистої гігієни для візочників.

«У холодну пору року муніципальна лазня має п’ятиденний режим роботи, коли її послугами можуть користуватися у вівторок, середу, п’ятницю, суботу та неділю. Проте, перед початком літнього періоду кількість відвідувачів муніципальної лазні скорочується майже удвічі. Адже у сезон відпусток вінничани їдуть на відпочинок, а люди пенсійного віку – на дачі. У зв’язку з цим у лазні скорочується кількість робочих днів до трьох – п’ятниця, субота та неділя», – каже головний спеціаліст департаменту комунального господарства Вінницької міської ради Олексій Гловацький.

Перед початком навчального року лазня увійде у звичний графік роботи.

Телефон для довідок: 67-33-79, 67-29-53.



Переглядів: 2728
Поширень: 0