1 червня на площі Європейській відбудеться свято дитинства. Тут, з 11-ї до 16-ї години проходитимуть різноманітні майстер-класи, виступи дитячих колективів, конкурси, вікторини та благодійний ярмарок. Роботи, виготовлені дітьми під час майстер-класів, передадуть нашим захисникам, а зібрані під час ярмарку кошти будуть направлені на придбання необхідних для них речей.

До Дня захисту дітей у Вінниці відбудеться свято дитинства. Його організовує громадська організація «Народна перемога» у рамках проекту «Мольфар – магія волонтерства» за підтримки Вінницької міської ради та особисто в.о. Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

«1 червня у всьому світі відзначається День дитинства і не дивлячись на те, що наразі в Україні далеко не найкращі часи, ми, дорослі, повинні зробити все, щоб це свято відбулося яскраво та весело, щоб воно запам’яталося дітям, – каже президент громадського організація «Народна перемога» Юлія Вотчер. – Проект, який ми ведемо у рамках проекту «Мольфар» направлений на порятунок поранених, підтримку всіх тих, хто сьогодні захищає терени нашої України, її цілісність. Наш колектив прийшов до висновку, що це свято варто провести під гаслом «участь у святі – крок до волонтерства». Тож я прошу всіх батьків, дідусів та бабусь приєднатися до цього заходу і зробити з дітьми перший крок до волонтерства».

«Саме завдяки хлопцям, які нині боронять нашу державу, наші діти мають мирний та спокійний сон, у Вінниці тиша, спокій, ми продовжуємо радіти і насолоджуватися кожним днем. Діти, щоб подякувати воїнам, можуть намалювати їм листівки, написати віршики, зробити оберіг та передати бійцям. Ці речі, зігріватимуть їх у найважчу хвилину», – каже куратор проекту «Щасливе дитинство» Катерина Савчук.

На святі будуть виступи дитячих колективів, інтерактивний урок з правил дорожнього руху та збереження навколишнього середовища, фотосесії для діток, конкурси, вікторини та багато іншого.



Переглядів: 3011
Поширень: 0