Сьогодні у театрі Садовського відбувся гала-концерт фестивалю «Чарівна квітка – 2015». Захід пройшов до Міжнародного Дня захисту дітей. Тут продемонстрували свої таланти близько 400 дітей - вихованці дошкільних закладів міста. Малятам вручили подарунки та солодощі.

Фестиваль дитячої творчості «Чарівна квітка» проводиться у два тури. Перший відбірковий етап пройшов у дитсадках міста. У другому взяло участь близько 900 дітей з 50 дошкільних закладів, які отримали дипломи та солодкі подарунки. Він відбувся 15 травня у Палаці дітей та юнацтва. А сьогодні 400 хлопчиків та дівчаток виступили на гала-концерті на сцені обласного академічного театру ім. М.Садовського з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

400 маленьких вінничан виступили на гала-концерті фестивалю «Чарівна квітка – 2015»

Дітлахи співали (соло, ансамблі, тріо, квартети), танцювали класичні, народні, естрадні та бальні танці, читали вірші тощо. Їх привітав та вручив подарунки заступник Вінницького міського голови Андрій Рева. «Це прекрасне свято, яке влаштували наші дошкільнята разом зі своїми вихователями та батьками, свідчить по те, що творче натхнення у наших людей не зникає навіть незважаючи на ті негаразди, які ми відчуваємо у нашій країні. Ці дітки, які стоять на сцені, і є наше майбутнє, адже Україна належить їм. Тому радує, що вони ростуть креативними, творчими і, саме головне, вони відчувають себе справжніми українцями. Коли ми дивимося на вас, то усвідомлюємо, що у нашої країни є майбутнє», – сказав Андрій Рева.



Переглядів: 5783
Поширень: 0