Станом на 1 вересня поточного року управлінням комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради та організаціями ТОВ «Шляхбудматеріали», Шляхове управління, ТОВ «Магістраль», ТОВ «Віндор» та ПБМП «Надія» на 65 вулицях міста покриття загальною площею 24,12 тис. м2 було відремонтоване на загальну суму 3 млн. грн.

Для завершення поточного ремонту дорожнього покриття та підготовки вуличної мережі до роботи в осінньо-зимовий період з бюджету міста додатково виділено 1 млн. грн. На більш як 30 вулицях загальною площею 4,2 тис. м2 заплановано здійснити поточний ремонт. На черзі - роботи по підготовці до експлуатації покриття вулично-шляхової мережі міста в холодну пору року. Зокрема, на 46 вулицях проводитимуть зашпаровування швів (тріщин) асфальтового покриття. Також на зиму вже придбано до 50 тон запасу так званого «холодного асфальту», який дозволяє проводити ремонтні роботи шляхової мережі навіть при «мінусовій» температурі повітря.

Довідка:
Кількість вулиць шляхової мережі міста складає 677 одиниць, протяжність міських шляхів складає близька 356 км, з них доріг з твердим покриттям - 183 км, з асфальтобетонним - 173 км.


Переглядів: 2899
Поширень: 0