Літня пора додає роботи співробітникам ДАІ, об’єм якої, незважаючи на канікулярний період, невпинно зростає. Адже в цей період діти залишаються без шкільної опіки, що може призвести до дорожніх автопригод. Аби запобігти можливим трагедіям на дорогах, співробітники ДАІ вишукують найкращі методи профілактики ДТП з дітьми. І розпочинають цю роботу влітку з оздоровчих таборів.

Більше 15 років працює табір «Зорепад», який існує на базі Вінницького міського Палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної. Цього року тут відпочиває більше 100 дітей, які є активними гуртківцями цього закладу. 3 червня до них завітали співробітники міського відділу ДАІ.

Під час занять із дітьми співробітники ДАІ нагадують дітям Правила дорожнього руху, влаштувавши захопливі конкурси і вікторини. Захопливі враження у хлопчиків і дівчаток викликала також сучасна техніка старших друзів.

У пришкільних таборах  працівники ДАІ нагадують діткам, як слід поводитися на дорозі

Інспектори ДАІ зі свого боку, запевнили, що і надалі даруватимуть малечі радість і намагатимуться зробити так, щоб жодна неприємність на дорозі не трапилась з ними.
Наразі інспектори ДАІ відвідали загальноосвітні школи м. Вінниці 25,18,26 та Палац дітей та юнацтва. Загалом на території Вінниці діє 28 пришкільних таборів.



Переглядів: 3300
Поширень: 0