Кілька років тому у Вінниці почали відновлювати асфальтне покриття у дворах висоток. На сьогодні ці роботи продовжуються. В цьому році заплановано капітально відремонтувати 16 дворів, в тому числі в рамках комплексного ремонту дворових територій між будинками по проспекту Космонавтів, 7,9,11,13,15 та вулиці Фрунзе, 73,75. Поточно ж відремонтують більше 200 дворів.

Поточний ремонт дворів розпочато місяць тому. За цей​ час дорожники поновили асфальт на більш як 35 дворових територіях. А загалом в цьому році заплановано ремонт 215 дворів, минулого року роботи було виконано на 196. На сьогодні поточно ремонтується асфальтобетонне покриття прибудинкових територій по вулицях Стахурського, Квятека та проспекту Юності.

Капітально асфальт відремонтують у 16 дворах. Протягом весни вже поновлено асфальтне покриття біля будинків по вулиці Ватутіна, 33, Келецькій, 126, а на дворовій території по проспекту Космонавтів, 19 облаштовано паркову на десять паркувальних місць. На сьогодні тривають роботи з капітального ремонту дворів сусідніх будинків, які увійшли у перелік, де цьогоріч буде проведено комплексний благоустрій, а також по вулиці Фрунзе, 65, 67.



Переглядів: 3241
Поширень: 0