Сьогодні близько 3 години по вул. Київській у м. Вінниці автомобіль «Опель Астра» врізався в паркан біля приватного будинку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє пасажирів, жителі м. Вінниці, 21 та 18 років.

За словами слідчого відділу розслідувань ДТП СУ УМВС Юрія Мазура, потерпілих доставили в лікарню, де вони померли під час надання медичної допомоги.

За кермом «Опель Астра» перебував 20-річний вінничанин.

Водій автомобіля після огляду лікарями був відпущений на амбулаторне лікування. У нього відібрані зразки крові для проведення експертизи на наявність алкоголю.

На Київській «Опель Астра» врізався в паркан. Пасажири авто, два молодих хлопці, загинули

За фактом дорожньо-транспортної експертизи, слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.

Першими на місці аварії були четверо молодих людей, які їхали в автомобілі «ВАЗ-2115» сірого кольору ймовірно з клубу «Планета Мода-Бар». Міліція звертається до свідків аварії з проханням зателефонувати на номера 59-37-16 або 59-33-20.



Переглядів: 10160
Поширень: 0