Вчора працівники патрульної служби затримали двох місцевих жителів за підозрою у грабежі та хуліганстві. Зловмисники побили двох перехожих та ще двох пограбували.

15 червня працівники патрульної служби отримали повідомлення про бійку по вул. 50-річчя Перемоги у м. Вінниці. Правоохоронці затримали хуліганів, які побили двох перехожих. На місці пригоди до правоохоронців звернулося ще двоє чоловіків, які повідомили, що зловмисники силою відібрали у них сумку та мобільний телефон.

За словами начальника вінницької міліції Юрія Куцого, затримані - 29-річні вінничани. Під час затримання зловмисники намагалися втекти та викинули відібрані речі в одному з дворів міста. Один із затриманих раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

За підозрою у скоєнні злочину зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі.

Слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство) та ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 3142
Поширень: 0