18 червня з нагоди 92-річниці з дня створення служби дільничних інспекторів у міському відділі міліції відбулися урочисті заходи.

Правопорядок в місті Вінниці забезпечують 136 дільничних інспекторів міліції на 102 адміністративних дільницях. Вони відмінно володіють професійними навичками, мають хорошу психологічну підготовку, яка допомагає їм знаходити спільну мову з різними людьми і вміло згладжувати конфлікти. Щодня кожен дільничний інспектор міліції повинен тримати на контролі неблагополучні сім\'ї, відповідати за раніше судимих і психічно хворих, які проживають на довіреній йому дільниці, розглядати заяви та повідомлення громадян, затримувати зловмисників, виявляти наркоманів, розкривати злочини, складати адмінпротоколи та брати участь в охороні громадського порядку.

З початку року завдяки роботі дільничних розкрито 152 злочини, скоєних на території міста, та розглянуто близько 12 000 звернень від громадян.

Сьогодні дільничних інспекторів вітали із днем створення служби

З привітальним словом до присутніх звернувся начальник управління громадської безпеки УМВС Ігор Слободянюк:

- Служба ваша важлива і необхідна, адже саме до дільничних інспекторів міліції з надією на вирішення своїх проблем люди звертаються в першу чергу. І від того наскільки професійно та оперативно виконує дільничний свої обов’язки залежить авторитет міліції в цілому. З нагоди свята бажаю вам професійного зросту, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту, миру та успіхів у нашій спільній справі на благо процвітання і розвитку України.

37 кращих дільничних інспекторів міліції керівництво відзначило подяками та грамотами. Вручив їх дільничним начальник вінницького міського відділу міліції Юрій Куций.



Переглядів: 4302
Поширень: 0