Дільничні інспектори міліції затримали 30-річного вінничанина за підозрою у розбійному нападі. Чоловік, погрожуючи ножем продавцю продуктового магазину в районі Старого міста, вимагав віддати гроші з каси.

15 квітня до вінницької міської міліції з повідомленням про напад звернулась 38-річна місцева жителька. Невідомий увійшов до приміщення магазину та під загрозою ножа вимагав віддати грошові кошти. Продавець вчинила опір, в результаті якої жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді порізу щоки. Під час нападу до приміщення увійшла колега потерпілої, що налякало зловмисника і він утік з місця пригоди.

За словами начальника вінницької міської міліції Юрія Куцого, затримати нападника вдалося дільничним інспекторам міліції. 30-річний зловмисник раніше неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України (розбій). Затриманому оголошено про підозру. Судом обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Переглядів: 3275
Поширень: 0