У результаті проведення спеціальної операції працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Вінницькій області у зазначеному селі затримано чотирьох членів злочинного угруповання на чолі з 65-річним приватним підприємцем з Житомирської області.

Майже 6 тон конопель було перетворено на попіл

Про існування групи та її «діяльність» дільничний інспектор міліції Хмільницького РВ ГУМВС Юрій Бойко отримав оперативну інформацію та деякий час слідкував за підозрюваними.

У зазначений день, коли інформації отримано достатньо, під час затримання правоохоронцями злочинців, останні намагалися знищити речові докази шляхом підпалу будинку, у якому вони зберігалися.

Майже 6 тон конопель було перетворено на попіл

В ході проведення обшуку житлового будинку у злочинців вилучено 55 кг марихуани, 5 кг насіння конопель, 100 кг селітри, яка використовувалась для удобрювання посівів конопель, електронні ваги, малокаліберна гвинтівка та набої до неї.

Крім того, у ході огляду території біля орендованого ставка виявлено незаконний посів конопель загальною площею 1,7 га. За інформацією ВБНОН ГУМВС сума вилученого за цінами “чорного ринку” становить понад 1,1 млн. грн.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст.. 307 кримінального кодексу України. У разі доведення в суді вини на злочинців очікує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Переглядів: 3681
Поширень: 0