6 липня близько 21 години 20 хвилин, 32 річний водій рухаючись власним автомобілем «Шкода октавія» по вулиці Київській допустив зіткнення з автомобілем «М-Гранд», який зупинився на червоний сигнал світлофора.

Намагаючись уникнути адміністративної відповідальності, водій автомобіля «Шкода Октавія» попрямував на вул. Станіславського, де не обравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням виїхав за межі проїзної частини з послідуючим наїздом на дерево.

На Київській п\'яний водій скоїв ДТП та, намагаючись втекти з місця пригоди, в\'їхав в дерево

На місці події працівниками Державтоінспекції було встановлено, що за кермом легковика знаходився 32 річний мешканець м. Вінниці, працівник однієї з будівельних компаній та за допомогою алкотестера проведено огляд на стан сп’яніння, за результатами приладу було встановлено, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, вміст алкоголю перевищував встановлену норму більш ніж у 10 разів.

На Київській п\'яний водій скоїв ДТП та, намагаючись втекти з місця пригоди, в\'їхав в дерево

За порушення правил дорожнього руху, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння складені адміністративні протоколи, посвідчення водія вилучена, а автомобіль доставлений на арешт майданчик. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень.



Переглядів: 3940
Поширень: 0