Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей та представники молодіжної організації «Моноліт» провели спільний рейд щодо виявлення фактів продажу неповнолітніми алкогольних та тютюнових виробів.

Правоохоронці та представники молодіжної організації в Вінниці у мікрорайоні Тяжилів провели спільний рейд щодо дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. У результаті чого встановлено, що з десяти торгових точок у чотирьох неповнолітнім продали алкогольні напої.

Порушників притягнено до адміністративної відповідальності за ст.156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу у розмірі до 6800 гривень з позбавленням ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

У мікрорайоні Тяжилів у чотирьох із десяти торгових точок неповнолітнім продали алкоголь

Як розповів начальник сектору кримінальної міліції Вінниччини Ігор Пороховий, упродовж поточного року виявлено 57 фактів порушень законодавства працівниками торгівлі.

Нагадаємо, 13 підприємців були оштрафовані на суму понад 88 тисяч гривень. 5 суб’єктів підприємницької діяльності позбавлені ліценції на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами.



Переглядів: 3323
Поширень: 0