Працівники вінницької міліції затримали 33-річного вінничанина, який, користуючись неуважністю продавців магазинів, забирав з-під прилавків гроші. Раніше судимий за крадіжки чоловік підозрюється правоохоронцями у скоєнні близько 10 пограбувань в м. Вінниці.

16 липня оперативники затримали вінничанина, який грабував продавчинь у магазинах. Користуючись зайнятістю продавця іншими покупцями, зловмисник забирав з-під прилавка гроші.

Затримати правопорушника допомогли небайдужі вінничани, які відгукнулися на крик пор допомогу жінки-продавця. Люди наздогнали злодія та викликали міліцію.

Як розповів т.в.о. начальника Вінницького міського відділу міліції Кирил Доценко, затриманим виявися 33-річний безробітний, раніше судимий за крадіжки, житель м. Вінниці. Він підозрюється у скоєнні близько десятка аналогічних злочинів на території міста.

Чоловік затриманий за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2449
Поширень: 0