У Вінниці триває капітальний ремонт доріг. Нещодавно завершено роботи на вул. Стеценка, проводиться реконструкція частин вулиці Шевченка та ремонт відрізку вулиці К.Маркса. В роботі знаходяться вулиці Кропивницького, Інтернаціональна, П. Осипенко. А на П.Морозова, Громова, Пархоменка та Складській ремонт вже завершився.

Капітальні ремонти вулиць міста у Вінниці стартували у 2006 році, коли на посаду Вінницького міського голови прийшов Володимир Гройсман. До цього часу автошляхи міста відновлювали поточним (ямковим) ремонтом. За дев’ять років у місті здійснено капітальний ремонт та реконструкцію доріг протяжністю 85 кілометрів. Це майже 50% всіх вінницьких доріг.

В цьому році було заплановано покласти новий асфальт на 13 вулицях. На сьогоднішній день переважний обсяг вже виконано. Не починались ще роботи лише на трьох вулицях. Решта – вже мають повністю оновлений асфальт, але на деяких з них залишилось виконати незначні роботи (наприклад, облаштування люків). До таких відносяться вулиці Кропивницького, Інтернаціональна, П.Осипенко. На вулиці К.Маркса (від вул.Фурманова до вул.Ватутіна) триває асфальтування тротуарів і незабаром ремонт буде завершуватись укладанням верхнього шару покриття по дорозі. Також наразі триває реконструкція частини вулиці Шевченка.

Цього літа з’явилось нове асфальтне покриття на вулицях П.Морозова, Громова, Пархоменка та Складській. По вул. П. Морозова (від вул. Київська до вул. Громова) було капітально відремонтовано близько 3 тис.м2 дороги та 300 м2 тротуару. Поруч, по вул. Громова (від вул. П. Морозова до вул. В.Чорновола), відновлено майже 2 тис.м2 проїжджої частини та більш ніж 700 м2 тротуару.

Також капремонт дороги було виконано на вулиці Складській площею 920 м2 та по вул. Пархоменка (від будинку №2 до будинку №7) площею 2625 м2. По останній відремонтовано також 120 м2 тротуару.

В цьому році відновлено асфальтне покриття частини вулиці Стеценка. Там покладено новий асфальт на дорозі площею майже 2 тис. м2 та на тротуарі понад 421 м2, а також вирішено проблему із великою калюжею, яка з’являлась на цій вулиці після опадів.

В планах комунальних служб – здійснити капітальний ремонт вулиці Максимовича, провулку 1-го Карбишева та реконструкцію вул. Скалецького. Але фінансова ситуація може внести корективи у ці плани.

Окрім цього в місті завершуються роботи на 11 об’єктах, які були розпочаті минулого року. Це вулиці Міліційна, Литвиненка, К.Маркса (від Немирівського шосе до вул. Фурманова), пров. К.Маркса, Баженова, Медведєва, Грушевського, Писарєва, Артинова, Стельмаха та правої проїжджої частини Центрального мосту.​



Переглядів: 3886
Поширень: 0