Вибухотехніки та кінологи зі спеціально навченими службовими собаками обстежили приміщення закладу та прилеглу до нього територію. Вибухонебезпечних предметів не знайдено.

4 серпня близько одинадцятої години вечора на телефон спецлінії 102 надійшло повідомлення від працівниці відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» про те, що на службовий телефон зателефонував невідомий чоловік та повідомив про вибух, який має статися в приміщенні торгового центру «Гранд».

За вказаною адресою виїхали вибухотехніки та кінологи. Міліціонери евакуювали близько 50 чоловік. Вибухонебезпечні предмети та пристрої не були виявлені.

Працівники міліції проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи чоловіка, який повідомив про вибух. Встановлено, що він телефонував з таксофона, розташованого неподалік даного торгового центру.

Мінеру-жартівнику загрожує до 6 років ув’язнення відповідно до ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).



Переглядів: 2973
Поширень: 0