Традиційно, напередодні Дня будівельника, який відзначають у другу неділю серпня, кращих фахівців галузі вітали в облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник зазначив: «Ви обрали дуже складну і водночас надзвичайно важливу професію, адже будівельна галузь є одним із головних індикаторів розвитку і стабільності економіки країни. І попри те, що будівельна галузь за складних фінансових умов не отримує достатнього фінансування, ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника».

В облдержадміністрації із професійним святом вітали будівельників

Василь Броварник також відмітив, що за січень-березень 2015 року підприємствами та організаціями області за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 1,02 млрд. грн. капітальних інвестицій.

Заступник голови ОДА висловив впевненість щодо пожвавлення будівельної діяльності в поточному році, адже незважаючи на непростий для країни час Урядом передбачено з державного бюджету для Вінницької області 153,8 млн. грн. коштів державного фонду регіонального розвитку. Завдяки цим коштам в 2015 році планується здійснити ряд інвестиційних проектів регіонального розвитку, в тому числі з добудови, реконструкції та капітального ремонту освітніх і медичних закладів, енергозберігаючих заходів з переведення котелень бюджетних установ на альтернативні види палива тощо.

В облдержадміністрації із професійним святом вітали будівельників

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі та з нагоди Дня будівельника 27 кращих фахівців галузі від імені обласної державної адміністрації та обласної Ради отримали Почесні грамоти. А також оголошено подяки обласної державної адміністрації та обласної ради 6 керівникам відповідних структурних підрозділів ОДА, товариств та організацій за якісне, своєчасне та професійне виконання службових обов’язків із будівництва інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави в зоні АТО в Луганській та Донецькій областях.



Переглядів: 3514
Поширень: 0